Ha valamilyen oknál fogva szeretnéd törölni a profilodat a SportMate rendszeréből, akkor azt az applikáción keresztül teheted meg.
Fontos!
Profilod törlésével nem csak az applikációban történt regisztrációd szűnik meg, hanem azoknál a kluboknál is törlődik a profilod, akikhez csatlakoztál.
- meglevő bérleteid érvénytelenítésre kerülnek
- aktív foglalásaid törlődnek
- szekrényt sem fogsz tudni zárni és nyitni
- az automata beléptető kapukon nem fogsz tudni áthaladni.
- a fiókodon maradt egyenleget sem tudod már felhasználni, annak visszatérítését külön a klubbal kell egyeztetned.
Nyisd meg a SportMate applikációt és jelentkezz be.
Kattints a Menü felső részén lévő Beállítások ikonra.
Görgess le teljesen, majd kattints a képernyő alján található "Profil törlése" feliratra.
Add meg a profiltörlés okát, majd kattints a "Törlés megerősítése" gombra
A törlést követően már nem fogsz tudni bejelentkezni az applikációba. Amennyiben szeretnéd visszavonni a műveletet, a törléstől számított 14 napon belül írj nekünk emailt a support@sportmateclub.com címre.
A 14 napot követően véglegesen törlődik a profilod.